Зимата е тук, а ние трябва да заредим организма си с

...
Зимата е тук, а ние трябва да заредим организма си с
Коментари Харесай

Здравословни зимни рецепти, които да опитате у дома

Зимата е тук, а ние трябва да заредим организма си с витамини и потребни субстанции, с цел да подобрим своя имунитет. В тази публикация ще разгледаме няколко приятни зимни предписания, които може да опитате у дома. Те са страхотни оферти както за фамилна вечеря, по този начин и аз мотив, в който посрещате посетители. Вижте ги: 

Салата от бяла ряпа и моркови
Невероятните изгоди на сока от моркови
Сокът от моркови е потребен за очите Благодарение на наличието на лутеин, бета каротин и заексантин в състава на зеленчука, той е из...

Първото ни предложение е една страхотна салата, която може да извършите доста бързо и елементарно. Нужни са ви бяла ряпа, моркови и лимон. Измивате и белите ряпата и морковите и ги настъргвате с едро ренде. Съотношението им може да бъде 1 към 1 като количество, с цел да може морковите да притъпят леко горчивия усет на бялата ряпа. След това разбъркайте добре и овкусете с лимонен сок вместо с оцет. Добавете зехтин и имате чудесна зимна залата. Тя е съвършено мезе за съвсем всеки алкохол, тъй че може да се класира измежду обичаните зимни салати на българите. 

Здравословни морковени " солети "

Това по-скоро е съвет за лека разядка. Вземете моркови, обелете ги, нарежете ги на половина и по-късно разделете всяка половина на дълги пръчици. Изцедете лимонен сок в чаша и потопете морковите вътре. Получава се извънредно приятна разядка, която е прелестен сурогат на солети, луканкови пръчици и други сходни мезета. Вкусна и здравословна. И най-важното - евтина за подготвяне. 

Зимна разядка със сусам 
Защо е добре морковите и аленото цвекло да се ядат сурови
Отслабването е дълъг развой, който не трябва да се реализира по нездравословен и неблагоразумен метод. Все повече дами и дребни девойки прибягват къ...

Тук леко ще кривнем от пътя на здравословното, тъй като в това предложение има майонеза. Купете кутия лека майонеза, смесете я с половин кофичка кисело мляко с висока масленост и разбъркайте добре. За спомагателна плътност можете да добавите и натрошено сирене. Консистенцията може да варира - от такава за сос, до такава за разядка. Добавете малко зехтин, оцет, сол и черен пипер в микса и разбъркайте добре с вилица. След това сложете недопечен сусам (едно пакетче е достатъчно) и настържете един морков по-ситно. Препоръчваме да добавите и надробен свеж чесън, с цел да си гарантирате непоправен усет. Разядката върви извънредно доста с чипс, препечени филийки или лаваш. 

Още от РЕЦЕПТИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР